wijkcromvliet@hotmail.com

Op 27 augustus 2022 van 18.30u tot 22.30u organiseert Buurtcommissie Cromvliet voor de tweede keer het ‘Buurtdiner’. Dit culinaire evenement is bedoeld voor inwoners van Wijk Cromvliet die graag op een gezellige en informele manier kennis willen maken met andere buurtbewoners. U kunt zich aanmelden als kok of als deelnemer. De eerste editie van het ‘Buurtdiner’ was een groot succes.

Wilt u uw keukengeheimen met uw buurtgenoten delen?
Als kok stelt u uw huis open voor 6-8 buurtbewoners voor wie u een zelfgemaakt diner verzorgt, dat wil zeggen dat u een eerste of tweede gang kookt. Buurtcommissie Cromvliet verzorgt het nagerecht. Het staat u vrij om bij uw gerechten een passende wijn te serveren. De kosten voor het bereiden van uw gerecht inclusief drank krijgt u vergoedt. Als kok / gastheer/gastvrouw heeft u deze avond ook een verbindende rol.
Spreekt dit alles u aan? Dan ontvangen wij uw aanmelding heel graag vóór 8 juli. Denkt u er alstublieft even goed over na voordat u zich aanmeldt (of u ook echt beschikbaar bent op 27 augustus). Het ‘Buurtdiner’ vereist immers een zorgvuldige logistieke voorbereiding door de Buurtcommissie Cromvliet. Wij rekenen immers op uw deelname. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u nog een gedetailleerdere instructie waaronder informatie over het budget voor uw gerecht inclusief wijn /drank.

Wilt u de kookkunsten van uw buurtgenoten ontdekken?
Het ‘Buurtdiner’ is in dat geval voor u dé gelegenheid om op een informele manier meer bewoners uit Wijk Cromvliet te ontmoeten. Samen met 6 of 7 andere deelnemers uit de wijk (geselecteerd door Buurtcommissie Cromvliet) schuift u op 27 augustus aan tafel aan bij een buurtkok die zijn of haar huis voor u openstelt. En die een heerlijk voor- of hoofdgerecht voor u kookt. Het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert worden op verschillende adressen geserveerd. U loopt tussen de gangen door naar het volgende adres in de buurt. De kosten voor het driegangendiner inclusief drank en koffie/thee bedragen 20 euro per persoon. Uw aanmelding ontvangen wij heel graag vóór 8 juli. Denkt u er alstublieft even goed over na of u ook echt beschikbaar bent op 27 augustus. Na uw aanmelding rekenen wij op uw komst. U ontvangt tijdig nog een gedetailleerdere instructie.

Hoe meld ik mij aan?
Dit kunt u doen per email aan wijkcromvliet@hotmail.com. De deadline hiervoor is 8 juli. Zet u in het onderwerp alstublieft ‘aanmelding kok’ of ‘aanmelding deelnemer’. In de mail zelf vermeldt u uw naam, adres, leeftijd en uw eventuele voedselallergieën of intoleranties. Geef ook aan als u vegetariër bent of veganist.
Let op: wilt u met meerdere personen uit één huishouden deelnemen? Meldt u zich dan allemaal apart aan alstublieft. Dit maakt onze logistieke voorbereidingen wat minder ingewikkeld.

Wij als Buurtcommissie Cromvliet kijken er enorm naar uit om, na de Coronapandemie, deze tweede editie van het ‘Buurtdiner’ te organiseren! Uiteraard zullen wij rekening houden met de dan geldende maatregelen.

 

Wij zien u graag op 27 augustus